top of page

“Ik streef ernaar in harmonie te leven, mensen te begeleiden en te ondersteunen in levensveranderende fases.”

 

Antoinette Kuiper-van der Meché

Home
Antoinette Kuiper 0024-6A4A2027  TwoSpar

Over Antoinette

Antoinette is registercounsellor en bevallingsverwerkingsspecialist. Ze onder­steunt en begeleidt zwangeren en partners op psychosociaal gebied voor, tijdens en na de zwangerschap. Tevens coacht ze (geboorte)zorgprofessionals in teamverband of individuele sessies.

 

Na het ontwikkelen van Mindful Zwanger & Bevallen en het evalueren van de positieve effecten van deze zwangerschapscursus bij de deelnemers, besloot ze haar ervaringen te delen in een groter verband. De producten van Momentum, waaronder het boek Oh(m) Baby, zijn aanvullend en uniek. Ze schrijft alsof je met haar in gesprek bent.

 

Haar kracht is je te verdiepen en inzicht te krijgen door met jezelf in gesprek te gaan. Antoinette is getrouwd en moeder van twee dochters. 

Over Antoinette

Oh(m) Baby

Mindful zwanger, bevallen én leven

Cover_3d_OhmBaby_VRIJ.jpg

Oh(m) Baby gaat over mindful zwanger zijn, bevallen en leven. Het is een prachtig boek vol inspiratie, praktische handvatten, verdiepingsoefeningen en persoonlijke ervaringen. Met als doel je veerkrachtig en vaardig te laten worden in een veranderende fase van je leven. Hierbij word je in het boek door de auteur meegenomen in de wereld van mindfulness, ademhalings­oefeningen en positieve psychologie. Dit lees-, werk, DOE(L)- en reflectieboek draagt bij aan je inzicht en innerlijke rust. Om cadeau te krijgen of jezelf te geven. Een boek om in te werken en te bewaren. Geen pageturner, mogelijk wel een ‘lifeturner’.

Lees, werk, DOE(L)
en reflectieboek
Wil je een persoonlijke boodschap bij de aankoop van Oh(m) Baby? 
Bestel het boek dan via het contactformulier onderaan de site met vermelding van je naam, adres en reden van aankoop.
Stripboek.png
Je kunt het boek ook bestellen op bol.com
ISBN 9789090324883 | €29,95
Oh(m) Baby
Ingesproke affirmaties
ellieelien-pab8SyjUs90-unsplash_B.jpg

Binnenkort

Ingesproken meditaties

De ontspanningsoefeningen in het boek Oh(m) Baby hebben we ook voor je ingesproken, zodat je deze op elk moment kan luisteren.

Binnenkort hier te vinden.

“Wat een mooi (werk)boek om mee aan de slag te gaan. Zó veel duidelijke en bruikbare informatie en handvatten voor deze periode in je leven, maar zeker ook voor erna!”

Hetty Boon, fysiotherapeut en acupuncturist

IMG_0592_Insiratiekaarten_Plant.jpg
Geschenkdoosje gevuld met inspiratiekaarten

De Hart- en hoofdinspiratiekaarten zijn bedoeld om meer rust te ervaren en bewust(er) te leven. Met deze kaarten kun je op verschillende manieren stilstaan om meer in het moment te leven. Op de prachtig vormgegeven kaarten staan op de voor- en achterkant een afbeelding en een woord. Deze unieke combinatie brengt creativiteit in je denk- en leefwereld.

 

Je kunt de kaarten te allen tijde gebruiken voor jezelf, je cliënten of je kunt ze aan iemand cadeau geven. Laat je inspireren, breng balans in beweging en beleving. Begin bij jezelf.

Hart- en hoofd

inspiratiekaarten

Strip_01.jpg
Pijl.png
De Hart- en hoofdinspiratiekaarten 
kan je bestellen via het contactformulier onderaan de site met vermelding van je naam en adres.
Klik hier voor meer informatie
Je kunt de kaarten ook bestellen op bol.com
ISBN 9789090325934 | €12,95
Hart- en hoofdinspiratiekaarten
Contact
“Met zorg en liefde samengesteld. Ik lees het alsof ik Antoinette hoor vertellen bij haar of bij mij aan de keukentafel. Die tafel staat symbool voor de warmte en het vertrouwen in onze gesprekken.”

Marcia Leidekker-van Uffelen,
moeder van Abel, Ruben en Benjamin

Anchor 1
bottom of page